2013. november 12., kedd

~Kritika~

Sziasztok! Most én is jelentkeznék egy kritikával.. :)) Nem szeretek úgymond kritizálni,szeretek minden dolgot pozitívan megítélni,de ha úgy látom,hogy van valami olyan,ami nem elfogadható,azt megmondom.


http://takemehomeharrystyles.blogspot.hu/


Kinézet:

A fejléccel kezdeném. Nem nevezném fejlécnek,már bocsánat. A háttér egy normál kép,amire két karakter png-je van ráillessztve,meg persze a cím. A két png nincs szépen kivágva,lehetne pontosabb is. A színek nem passzolnak.A betűtípus tetszik. Jó lenne,hogy ha több dolog is megjelenne a fejlécen,mert így nagyon üres. Merem feltételezni,hogy a fejlécet nem egy hozzáértő ember készítette,mert ez nagyon amatőr munka. Javaslom,hogy rendelj egy oldalon.
A háttér és a fejléc kimondottan elüt egymástól,ami zavaró. Nem túl jó,hogy ha képet illessztünk háttérnek. Keress mondjuk egy szép textúrát, AMI ILLIK A FEJLÉCHEZ! 
A választott betűszín nagyon szép lenne,ha nem ilyen háttér és kiemelés lenne hozzá.Szerintem hagyd el a kiemelést,mert nem tesz jót a szemnek ez a rikítás. A megváltoztatod a hátteret,hogy ne legyen átlátszó,akkor jó lesz a szín. A betűtípussal nincsenek gondjaim. Négy szín jelenik meg a betűknél. Ezek nem nagyon passzolnak egymáshoz. Keress hasonló árnyalatúakat. A modulok jók. Én még tennék bele párat,de ez ízlés kérdése.

10/4       (sajnálom az alacsony pontozást,de a design-al sok a probléma.)

Történet:

Nem nagyon találtam helyesírási hibát.A megfogalmazás jó. Hibának azt találtam,hogy rövidek a részek,illetve nincs nagyon kép. Néhány gif,és mind Harryről. Mivel a részek nem hosszabbak,nincs nagy tartalma sem. Ha egy olvasó leül,azt várja,hogy minél több és izgalmas történés legyen benne. Ezenkívül elég sablon a sztori,amin kérlek változtass. Most....,a fanfictionok világában rengeteg sablon van. Emiatt ne aggódj. Tegyél izgalmat a történésekbe,hogy az emberek izguljanak és elfogja őket a libabőr. Tedd különlegessé a blogot,hogy ne csak egy legyen a sok közül.

10/6


Összesítés: 

Nem akartalak megbántani az őszinte kitárulkozásommal,de ne felejtsd el,hogy ez egy kritika. Az a fontos,hogy elmondjam ,hogy mi a rossz,és ,hogy miként kéne megváltoztatni. Ha ezeket a dolgokat megcsinálod,hidd el megugrik a nézettség! ;)

20/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése