2013. november 10., vasárnap

~Kritika~

Bloodlust-vérszomj

Kinézet:

A fejléc nagyon tetszik és a háttér is passzol hozzá! A modulok össze folynak a történettel úgy,hogy azon változtass mondjuk a szöveg színét!A Blog címe lehetne Nagyobb betű típus és rakhatnád följebb!Viszont a modulok elhelyezkedése jó ,az oldal modul vagy emeld ki jobban vagy a történet betűit emeld ki!A zene számok nem mennek mindegyik részhez!

10/7

Történet:

Felkeltette az érdeklődésem a sztori , helyesírási hibákba csak néha botlottam,inkább vessző hibák fordultak elő . Jól írsz, a szavakat változatosan használod ,ezért az ember nem unja meg az olvasást már az első résznél.

10/10

Összesen:20/17

További sikeres írást!
  xxMydream

3 megjegyzés:

 1. szia kezdö blogolo vagyok ... meg be tudnád nekem a szüksèges dolgokat állitani ... illetve a fejlècet is? ha segitesz azt NAGYONNAGYONAGYONAGYONAGYONAGYON MEGKÖSZÖNÖM

  Ezer hàla : T.Evelin.Vivien

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Evelin!

   Arra szeretnélek kérni, hogy ezt chatbe írd le, és akkor jobban felfigyelnek erre. Ha szeretnéd én is szíves örömest elvállalom, csak akkor kérlek írd meg chatben!

   Puszil téged,
   Vanda LY. xx

   Törlés
 2. igen lècci csináld meg http://meandyouszerelmitortenet.blogspot.hu/?m=1 itt a cím kösziiii ha valami kell akkor itt a gmail cimem: evelinvivien11@gmail.com ezt nèzni szoktam

  VálaszTörlés