2013. november 10., vasárnap

~Kritika~



Sziasztok! Ez az első posztom, és remélem azért tetszeni fog amiket hozok/írok majd.
Az első egy kritika lenne. 




Kinézet:

Fejléc: A fejléccel nincs semmi bajom, bár a szélességével már több a gondom. Túl széles, én a helyedbe kisebbre venném. Nagyon tetszik az hogy az alja szaggatott, nagyon jól megy így a bloghoz. 
10/8  

Sablon, Háttér:  A sablonnal és a háttérrel nincs semmi bajom.  
2x10/ 20

Modulok: Mivel a fejléc PNG-s így jó választás az hogy a jobb oldalon van az Oldalak. A szélessége mint ahogy a fejlécnél itt sem valami jó választás, ajánlom inkább vedd kisebbre! A sorrenden változtatnák, még pedig így:
1) Oldalak
2) A történet
3) Itt voltak
4) Közvélemény kutatás
5) Chat
6) Információk
7) Hahó ( Amit amugy én rövidebbre fognák, és az Információkhoz csatolnák)
8) Rendszeres olvasóid
9) Jelentkezz te is, versenyek. 
10) És a kép után (ahogy van) tenném a Cseréket, és a Magamról modullal zárnám le. 
10/9


Történet: 

Alapsztori: A Prológusból nem sok derült ki, csak annyi hogy Carrie beteg és szívdonorra van szüksége, amit meg is kapott és az édesapja aggódik érte. Rövid, de elég tartalmas.


A történet többi része is kifejezetten tetszik, meg fogott a történet. Bár én a részek hosszúságán változtatnák, kicsit hosszabbra fognám és talán kicsivel több párbeszédet vinnék bele. De röviden; Nagyon tetszik az alapsztori!

 10/10

Fogalmazás: A fogalmazással semmi bajom, bár azért észre vettem az egyes részeknél, hogy három pontnál azért többet teszel, amire figyelj egy kicsit jobban!
Pl. : „Ha tehetném én is csak kitörném ezt az ablakot és a jég viharba csapódva menekülnék, a családomhoz...de az nekik okozna veszélyt. Nem is kicsit....”
Javítva: „Ha tehetném én is csak kitörném ezt az ablakot és a jég viharba csapódva menekülnék, a családomhoz ... de az nekik okozna veszélyt. Nem is kicsit!”
Remélem érted mire szeretnék kilyukadni a folytonos pontokkal.
10/ 9

Összpontszám: 60/ 56

Sok Sikert a továbbiakhoz is!

xx Vanda LY.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése