2014. július 14., hétfő

~Kritika~


Fejléc: Az egyetlen, ami nem tetszik rajta, hogy a sarkai lekerekítettek, de mivel gondolom ez a sablonhoz járt, így nem bánom. Illik a blog hangulatához, tetszetős, igényes munkának tűnik, bár a feliratot lentebb raknám, de ez már egyéni elgondolás.
10/10

Háttér: Nem tudok mit hozzáfűzni, a blog címe mindent magyaráz.
10/10

Modulok: Minden lényeges dolog kint van, a sorrenddel sincs bajom, de változtathatnál azon például, hogyha rámegyek a fejezetekre, akkor a felirat utána elfeketedik és beleolvad a modul hátterébe, szóval a látogatott linkek színe legyen inkább világosszürke mondjuk és ne fekete! Sőt lehetne a szövegsáv és a fejléc is szélesebb, mert így sok a hely a képernyő két szélén. Ezenkívül egy rövid összefoglalót is írhatnál egy szövegdobozba, hogy jobban felkelthesse az olvasó érdeklődését.
10/7

Átlag:10/9


Történet: Egyedi és stílusos, jó az elgondolás, bár a főszereplő lány lehetne egy kicsivel idősebb is, akkor élethűbb lenne. Elég szépen kidolgoztál mindent, a karakterek rendben vannak, és jó, hogy Jack drogproblémáit, valamint Sarah apukájának alkoholproblémáit sőt a családi erőszakot is belevonod, mert erről nem sokan írnak és talán tanító célzatul szolgálhat.
A visszatérő madármotívum, a leíró részek különösen tetszenek a sztoridban és jó, hogy jelenidőben írod. A helyesírásoddal nincs gond, elgépeléssel és szóismétléssel se nagyon találkoztam.

Hibák:(amiket észrevettem)
-Sopronit isznak, de elvileg angolok vagy amerikaiak? Akkor inkább valami híresebb cseh sört írj pl. Budweiser.
-Egyszer vagy kétszer előfordult, hogy ugrálsz az időben (jelen/múlt), még valamikor az eleje környékén.

10/9* (Csak, hogy legyen hová fejlődnöd!)

Összesen:
20/18*

Azt hiszem ennek a blognak valami jó reklám hiányzik és teljes lesz a siker! Találj ki valami szlogent, vagy ütős prológust utólag vagy akármit, hogy felpörgesd! Sok sikert a továbbiakban.

xxBellBoo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése