2013. december 7., szombat

~Kritika~

Helo. Hoztam egy kritikát.
xx Vanda LY. 



Kinézet:
Elsőnek a fejléc: Meg ne haragudj rám ezért, de ez borzalmas. Nincs rajta semmi, a címen és két PNG képen kívül. Ajánlom kérj valakitől egy új fejlécet, mert aki meg nyitja a blogot az rögtön be is zárja.
A háttér sem tetszik. Nagyon ronda, csillog és ennyi. Azt is hamar változtasd meg! (Ebben a blogban is vállalunk teljes design átalakítást.)
Modulok: Ott is a betűtípust meg kellene változtatni. A helyedben vagy a 'Blogarchívum'-ot vagy a 'Fejezetek'-et venném le, mert tulajdonképpen az ugyanaz. Illetve tennék még az oldal modulsávba egy 'Chat'-et, egy valamilyen képet a főszereplő lányról és talán még egy idézet is oda férne.
Egyéb: A zene lejátszót nem automatikusra állítanám, mert az az ember aki oda téved és például zenét hallgat a YouTube-n annak bezavaró lehet az hogy elindul.

Történet:
Kezdeném a betűtípussal. : Nem a legjobb választás ha blogot írsz. Általában az egyszerű betűtípusok a jobbak, inkább egy másikat válassz.
Prológus: Prológusnak kicsit rövid, de nekem tetszik. Egy hibát találtam benne. A 'jellzővel' nem kettő l betű, hanem csak egy ('jelzővel'). Ezen kívül abba nem találtam mást.
Majd a részek: Jól kezdted, mert a legtöbben párbeszédekkel kezdik el a történetet, ami nem rossz de nem is jó. Szóval ... Arra figyelj hogy mennyi vesszőt teszel egy mondatba, mert nem kell mindig. Egyébként nincs semmi kivetni vallom. 

További sikereket kívánok a blogodnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése